Over ons

Wij zijn Horequip, met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij marktleider in keukenapparatuur en foodservice architecture. Wij zijn enorm trots op de professionele keukens die wij hebben ontworpen voor diverse bedrijfsrestaurants, zorg- en onderwijsinstellingen, horecabedrijven en marine (o.a. onderzeeërs) en politie. Daarnaast zijn wij ook een betrouwbare partner in service aan en onderhoud van keukenapparatuur. Dit doen wij uiteraard voor de klanten waarvoor wij keukens hebben ontworpen en geïnstalleerd, maar ook voor bijvoorbeeld de Retail sector zoals bijvoorbeeld supermarktketens als de Albert Heijn en Lidl. Tot slot zijn we óók nog geautoriseerd JURA service partner en dealer zijn en gespecialiseerd in zowel de verkoop, onderhoud en reparatie van JURA koffie machines.

Groei en ontwikkeling

Bij Horequip vinden we het heel belangrijk dat onze medewerkers zich zoveel mogelijk kunnen blijven ontwikkelen; zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dit is net zo belangrijk voor ons als voor onze medewerkers! Want hoe beter we opleiden, des te meer we kunnen betekenen voor onze klanten én des te meer groeimogelijkheden er zijn.

Dat begint bij een goede inwerkperiode, een warm welkom en een fijne introductie. Vervolgens bieden we voortdurend ontwikkelmogelijkheden aan. Dat kan zijn in de vorm van leren op het werk, erkende diploma’s en/of certificaten behalen of cursussen volgen. We doen wat past bij jouw én onze behoefte.

Wat onze collega's zeggen

“Ik krijg vrijheid om m’n ding te doen”

 

Werken bij Horequip volgens onze eigen collega's

“Het is sociaal werk, overal waar je komt zie je mensen en leer je veel mensen kennen”

 

Werken bij Horequip volgens onze eigen collega's

“Als je wilt, kan je hier ver komen”

 

4
5

Meer dan 25 jaar ervaring in foodservice architectuur!

Bedrijfsrestaurants

Zorg & onderwijs

Horeca

Scheepvaart & offshore

Servicedienst